بدون اتلاف وقت، در هر مکانی بهترین ها را انتخاب کنید

راه های تشخیص نقره اصل از تلقبی و طرح های نقره (خرید نقره در تبریز)

راه های تشخیص نقره اصل از تلقبی و طرح های نقره موجود در بازار (خرید نقره در تبریز)

خرید نقره در تبریز ، سوالی که هنگام خرید نقره برای اکثر افراد پیش میاد اینه که ، چطور نقره اصل رو  از تقلبی رو تشخیص بدیم ؟ در این مقاله از نقره گل به صورت مفصل به این موضوع پرداختیم

به صورت کلی تعیین عیار دقیق نقره کار تخصصی می باشد که باید در آزمایشگاه های مربوطه که اصطلاحا “ری گیری” گفته میشود انجام شود و با درصد خطای جزیی نیز توسط نقره فروشی ها با استفاده از محلول تیزآب قابل تشخیص هست.

در صورت عدم دسترسی به موارد ذکر شده ، می توانید با کشیدن سوهان در زیر و یا پشت کار تا حدودی از صحت و اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید.

به این صورت که کارهایی که از مس و یا برنج ساخته شده و آبکاری شده اند و شکل ظاهریشان شبیه نقره است با کشیدن سوهان ، آبکاری آنها از بین رفته و رنگ فلز به کار رفته در آن نمایان میشود که در مورد ظروف مسی به رنگ مس و در مورد ظروف برنی به رنگ زرد میباشد.

مورد دیگر از راه های تشخیص نقره از طرح نقره وجود مهر عیار و نام سازنده روی اجناس نقره هست که در روی اجناس طرح نقره وجود ندارند.

آیا سیاه شدن نقره دلیلی بر تقلبی بودن و یا پایین بودن کیفیت آن محصول است ؟

در ظروف نقره و آینه و شمدان هایی که روی آنها حکاکی و قلمزنی انجام میگیرد ، چون نمیتوان از نقره خالص (99.9%) استفاده کرد (به دلیل نرم بودن بیش از اندازه آن) به همین دلیل با فلزاتی مانند مس ترکیب و از آلیاژ بدست آمده برای ساخت محصولات استفاده میشود.

این آلیاژ ها به درصدهای عیاری استاندارد 840 و 925 و گاها 900 میباشد بنابراین مس موجود در این نقره ها با ذرات گوگرد و نمکهای معلق در هوا ترکیب شده و باعث سیاهی و تیرگی محصول میشود.

البته در ظروفی که عیار پایینی دارند و یا تقلبی هستند این سیاهی و تیرگی زودتر و شدیدتر اتفاق می افتد پساگر نقره هایتان سیاه میشوند نگران نباشید چون این امری طبیعی است.


اگر با سیاه شدن نقره هایتان مواجه شدید میتونید این مقاله رو مطالعه کنید :

اصول نگهداری صحیح ظروف نقره


آیا عیار نقره در رنگ و جلای آن و کیفیت استفاده از آن تاثیر خاصی دارد ؟

عیار نقره تاثیر آنچنانی و ملموسی در رنگ و جلا و شفافیت کار ندارد (البته در مورد مقایسه عیار 840 با عیار 900 و یا 925) اتفاقا ظروف با عیار 840 استحکام و مقاومت بیشتری در برابر ضربه و فشار نسبت با عیار های ذکر شده ی دیگه دارند.

و دیرتر تغییر شکل میدهند و استفاده روزمره این ظروف راحتر می باشد ، این تصور که ظروف با عیار های بالاتر اصلا سیاه نیشود تصور غلطی است و حتی ظروف با عیار خلوص بالا نیز سیاه میشوند و سیاه شدگی نقره امری ذاتی و طبیعی است.

نتیجه گیری

به صورت کلی روش هایی برای تشخیص سلامت محصول و اصل بودن کالا توسط هرشخص وجود داره ، از طرفی در صورت تهیه محصولات از فروشنده معتبر نیز میشه کاملا از اصل بودن کالا اطمینان داشت ، در صورت خرید از نقره گل (اینترنتی یا حضوری خرید نقره در تبریز) میتونید از اصل بودن محصولتون کاملا اطمینان داشته باشید .

منبع : نقره گل

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه