بدون اتلاف وقت، در هر مکانی بهترین ها را انتخاب کنید

تاریخچه نقره سازی در تبریز

تاریخچه نقره سازی در تبریز

 

نقره سازی از سال 1915 میلادی از کشور ترکیه برای اولین بار به تبریز آمد و لذا نقره کاران بیش از دیگر نقاط ایران در تبریز دیده میشوند . هنر حکاکی روی نقره بعد از کشتار ارامنه توسط عثمانی ها در کشور ترکیه و شهر وان رواج پیدا کرد و با مهاجرت ارامنه برای گذران زندگی و امرار معاش به کشورهای دیگر برای اولین بار به تبریز آمدند و هنر حکاکی بر روی نقره را در شهر اولین ها آغاز کردند .

 

هنر حکاکی نقره به سبک تبریز ، حکاکی و قلم زنی بدون استفاده از چکش است ، بدین ترتیب که با استفاده از قلم فولادی با نیروی دست بر روی فلز نقره کنده کاری انجام می شود . هنر حکاکی اکثرا روی نقره و مس یا برنج کار می شود که بیشتر هنرمندان روی نقره کار می کنند . هنرمندان نقره کار ، نقره را به صورت خام (ساچمه  یا نقره پنبه) و یا آبشده تهیه کرده و آن را عیار می کنند . سپس آن را ذوب کرده و تبدیل به ورق نقره می نمایند . وقتی ورق نقره آماده شد نسبت به سفارش های خود ورق را برش می دهند .

 

بعد از برش ، ورق نقره را حرارت داده و در مرحله دوم به اسید سولفوریک رقیق شده انداخته و پس از چند ساعت از اسید درآورده می شود . بعد از شستن ، ورق را خشک می نمایند سپس طرح مورد نظر را به وسیله ی تینر و پنبه از روی کاغذ به روی ورق نقره انتقال می دهند و شروع به حکاکی می نمایند .

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در pinterest
Pinterest
اشتراک گذاری در linkedin
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه